SESONKITUOTTEET

Joulun kuppikakkuboxi

JOULUN KUPPIKAKKUBOXI

Ennakkotilaus päättynyt 15.12.2022 / Lämmin kiitos jokaiselle tilaajalle!


Hemmottele jouluna itseäsi, perhettäsi tai ystäviäsi jouluisella kuppikakkuboxilla, joka kruunaa joulun herkkupöydän!


Joulun kuppikakkuboxista löytyvät aivan ihanat

  • puolukka-valkosuklaan sekä
  • omena-kanelin makuiset kuppikakut

Molempien päällä on herkku valkosuklaakuorrute sekä jouluiset koristeet.


Allergeenit tuote: gluteenia sisältävät viljat, kananmunat, maito ja maitotuotteet. Valkosuklaa sisältää laktoosia, ja voi sisältää pieniä määriä hasselpähkinää ja mantelia. Muut käytetyt maitotuotteet laktoosittomia. 

Allergeenit koristeet: gluteenia sisältävät viljat. Voi sisältää jäämiä: maapähkinä, soijapavut, pähkinät, mantelit, maito ja maitotuotteet, rikkidioksidit ja sulfiitit (ja niiden johdannaiset). Allergia-tapauksissa koristeet mahdollista jättää pois tai hyödyntää sopivia koristeita. Näin tilaat

Voit nyt ennakkotilata 6 kpl kuppikakkuboxin jouluksi hintaan 25,00 € (sis. ALV 14 %).


Joulun kuppikakkuboxin tilauslomakkeen löydät alta, ja ennakkotilaus on avoinna to 15.12.2022 asti. Saatavilla on rajoitettu erä.


Boxien noudot tapahtuvat torstaina 22.12. sopimuksen mukaan klo 16 alkaen. Boxit noudetaan kotileipomolta (Särkiniemi, Kuopio), ja tilausvahvistusviestissä saat tarkemmat ohjeet noutoa varten. Olethan kuitenkin yhteydessä, mikäli tarvitsisit tuotteelle kotiintoimituksen.


Tilauskyselyn lähettämällä hyväksyt myös rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Voit lukea sen täältä.


Huom. Voit myös tilata jouluisia kuppikakkumakuja isomman määrän haluamallesi ajankohdalle joko jouluksi, juhliin joulun alla tai vaikka pikkujouluihin. Minimitilausmäärä kuppikakuissa on erikseen tilattuna 12 kpl, ja tilauksen voit tehdä normaalin tilauslomakkeen kautta tästä.

Tilauslomake sesonkituotteet

Ihana, että haluaisit tilata jouluisen kuppikakkuboxin jouluksi! Voit tehdä tilauksen täyttämällä tämän lomakkeen. Jos herää mitään kysyttävää, ole yhteydessä kaisu@bloomandcakes.fi.

Lomake on lähetetty onnistuneesti, kun lähettämisen jälkeen tähän lomakkeen paikalle ilmestyy vastausviesti.

Aiemmat sesonkituotteet

Sesongit ja juhlapyhät ovat lähellä yrittäjän sydäntä, jonka vuoksi sesonkien mukaisten tuotteiden tarjoaminen näkyy myös Bloom  & Cakesin toiminnassa tiiviisti. 

Alta voit tutustua, millaisia sesonkituotteita on ollut aiemmin tarjolla. 

Tilaamalla etusivulta uutiskirjeen, kuulet tulevista sesonkituotteista ensimmäisten joukossa.