HÄÄPAREILLE

"Hei! Laitan tässä palautetta hääherkuistamme, jotka toteutit lauantaille 30.7. Ensinnäkin Suuri kiitos kaikesta avusta matkan varrella, olemme koko ajan olleet todella tyytyväisiä asiakaspalveluun ja siihen, kuinka olemme voineet olla kanssasi yhteydessä suunnitteluvaiheessa!

Kakkumaistelu oli myös loistava idea ja huomioit todella hyvin muutostoiveemme ja viime hetken koristelulisäykset!

Sitten toteuttamiisi hääjälkiruokiin, emme oikeasti voisi olla enemmän tyytyväisiä ja iloisia siitä, kuinka hienosti ja taidokkaasti kaikki oli toteutettu! Hääkakut olivat valtavan kauniita ja juuri sellaisia mitä toivoimme niiden olevan (vaikka emme edes osanneet kovin tarkkaan toiveitamme kuvailla). Maut olivat nyt loistavasti tasapainossa ja olimme niin tyytyväisiä kakkuihin! Vieraat kehuivat erityisesti makuyhdistelmää ja kakkujen ulkonäköä. Kuppikakut olivat myös todella maukkaita ja kauniita, gluteenittomuus ei todella maistunut porkkanakuppikakuissa lainkaan! Jälkiruokapöytämme oli todella kaunis leivonnaistesi ansiosta. Emme voi tarpeeksi kiittää Sinua siitä, että toteutit juuri unelmiemme hääkakut ja leivonnaiset <3

Tilaamme varmasti jatkossakin herkkuja Sinulta tärkeisiin hetkiin. Kiitos kaikesta!"

- E & J-J

Uniikkeja hääkakkuja uniikeille hääpareille

Hääpäivä on yksi elämänne tärkeimmistä päivistä, ja silloin saatte juhlistaa teidän kahden rakkautta yhdessä läheistenne kanssa. 

Koska häät ovat teidän suuri päivänne, toiveena varmasti on, että häät olisivat teidän näköisenne, ja täyttäisivät juuri teidän toiveenne, erilaisia yksityiskohtia myöten.

Yksi tärkeä yksityiskohta tuona tärkeänä päivänä on hääkakku.

Millainen hääkakku - kakun makumaailma

Hääkakun makumaailman voitte valita joko Bloom & Cakesin kakkuvalikoimasta, suunnitella itse tai voimme kehittää sen yhdessä - tärkeintä on se, että maku on teille mieleinen, ja sopii juuri teidän kahden tärkeään päivään.

Mikäli haluatte varmistua siitä, että hääkakussa olisi tarkoin valikoidut ja testatut makuyhdistelmät, niin silloin hyvä vaihtoehto olisi valita kakkumaku kakkuvalikoimasta. Bloom & Cakesin kakkuvalikoimassa on tällä hetkellä saatavilla kymmenen erilaista kakkumakua, joissa on ihanassa tasapainossa makeita ja raikkaita elementtejä sekä usein marjoja tai vaikkapa suklaarouhetta antamassa tekstuuria.

Voitte myös suunnitella unelmienne hääkakun makumaailman juuri sellaiseksi kuin itse toivotte, ja valita kakkuun sen kakkupohjan ja ne täytteet, jotka haluatte. Voitte myös kertoa, millainen makuyhdistelmä teitä kiehtoisi, ja teille voidaan suunnitella oma kakku sen pohjalta. 

Millainen hääkakku - kakun ulkonäkö

Kun alatte miettimään kakun ulkonäköä, niin tässä on siihen muutama apukysymys, joista voi olla apua toiveiden ja ajatusten muodostamisessa:

  • kerroskakku vai useampi pienempi kakku
  • täysin kuorrutettu kakku vai semi-naked cake
  • kuorrutukseltaan täysin valkoinen kakku vai jotain muuta (esim. liukuvärjäys)
  • mitä koristelutoiveita (esim. aitoja kukkia, tekstuuria, lehtikultaa, sokerihelmiä, marenkeja, macarons...)
  • onko tulossa omaa hääkoristetta kakun päälle

Kaikkeen ei kuitenkaan tarvitse osata heti vastata, vaan voimme myös yhdessä suunnitella kakusta teidän näköisen kokonaisuuden.

"Kakku ja kuppikakut olivat todella herkullisia sekä molemmat riittivät mainiosti.

Monelta vieraalta tuli juhlan aikana kommenttia, että kakku oli taivaallista ja ruokailun paras makuelämys. Lisäksi moni hämmästyi siitä, että se oli gluteeniton, ei olisi kuulemma yhtään arvannut.

Koristeemme mahtui juuri sopivasti kakun päälle ja siitä saimme kuulla, että nyt oli sellainen hääkakunkoriste, että ei varmasti ole muilla ollut :D

Eli suuri kiitos sinulle, kun loit suussasulavat herkut meidän tärkeään päivään <3"

- R & E

Kannattaako ottaa hääkakkumaistelu?

Hääkakkumaistelu on ihana tapa varmistua siitä, että hääkakun makumaailma on juuri sitä, mitä hääparina toivotte teidän tärkeälle päivällenne. 

Bloom & Cakesin hääkakkumaistelun kakut ovat kooltaan noin 4-6 henkilön kakkuja, joten voitte halutessanne kutsua esimerkiksi perhettä / kaasoja / bestmaneja mukaan maisteluun. Kakkuja voi maistella rauhassa kotona, jonka jälkeen makumaailmaa on vielä mahdollista hioa. 

Samalla, kun maistelette tulevaa hääkakkua, on ihana suunnata ajatuksia hääpäivää kohden - pian tätä nautitaan jo meidän häissä! Joten kyllä, suosittelen hääkakkumaistelua lämpimästi!

Bloom & Cakes tarjoaa hääkakkumaistelua varten erityisen mahdollisuuden tilata yhden kakun hintaan 50,00 € ja kaksi eri kakkua hintaan 90,00 € (sis. ALV 14 %).

Mitä muita leivonnaisia hääkakun rinnalle?

Monet hääparit haluavat tarjota hääkakun rinnalla myös muita leivonnaisia. Esimerkiksi kuppikakut (mini- tai normikoossa) ovat erittäin suosittu tarjottava häissä.

Tarjottavana voi olla kakun lisäksi myös esimerkiksi useampia pienempiä herkkuja, kuten minikuppikakkuja ja minidonitseja tai kustomoituja pikkuleipiä, johon on painettu esimerkiksi teidän etukirjaimenne tai yhteinen sukunimenne. Nämä pienemmät herkut ovat ihania suupaloja, mutta myös hieman modernimpia tarjottavia. 

Ja silloin, jos tarjottavia lajikkeita on useampia, niiden kokoa kannattaa miettiä, jotta vieraat jaksavat maistaa kaikkia tarjottavia sen kakun lisäksi. 

"Tämä kakku oli niin upea sisältä että ulkoa <3 Sai paljon kehuja vierailta! Ja entäs ne porkkanakuppikakut!! Paras leivos, mitä olen maistanut. Onneksi niitä jäi yli vielä kotiin herkuteltavaksi."

- T & H

Milloin hääkakku kannattaa tilata?

Suosittelen tekemään varauksen hääpäivällenne heti, kun se vain on tiedossa. Jotkut viikonloput saattavat olla tilausten osalta täynnä jo pitkänkin ajan päähän, joten mitä aikaisemmin varauksen tekee, niin sen varmemmin hääkakkutilaus onnistuu.

Mikäli juhlitte häitänne kesällä 2023, kannattaa olla pian yhteydessä, jotta tilaus onnistuu varmasti teidän päivällenne. 

Vuoden 2023 tilauskalenteri täynnä / suljettu seuraavilta ajankohdilta:

16.1.-19.3. | 17.4.-22.4. | 5.6.-16.7. | 8.9.-17.9. 

Blogipostaus hääkakuista

Sain kunnian tehdä Hääsuunnittelu Blush Oy:n blogiin postauksen hääkakuista. Tähän postaukseen kirjoitin vielä laajemmin hääkakuista, ja esimerkiksi siitä, millaisia asioita tulisi ottaa huomioon vaikkapa lämpötilojen ja kakun painon suhteen, miten hääkakun tilausprosessi etenee tai miten häidenne teemavärejä voidaan huomioida hääkakussa. Voitte lukea postauksen täältä.

Tilauskysely - Häät

Tästä pääsette tekemään tilauskyselyn hääkakku- ja leivonnaistilausta varten. 

Huom. Vain tummalla merkityt kohdat ovat pakollisia, eli vaalealla merkittyjä kohtia ei tarvitse täyttää, mikäli ne eivät ole vielä teillä tiedossa. 

Kun tilauksen sisällöstä on sovittu olennaisilta osin, muodostan teille tarjouksen. Mikäli hyväksytte tarjouksen, häätilaus vahvistetaan varausmaksulla (70,00 €). Tämä summa vähennetään sitten lopullisesta häätilauksen laskusta eli varausmaksulla maksetaan jo yksi osuus tilauksesta. 


Tilauskyselyn lähettämällä hyväksytte myös rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Voitte lukea sen täältä:

Tietosuojaseloste

Tilauskyselylomake häät