HÄÄPAREILLE


Hääpäivä on yksi elämän tärkeimmistä päivistä, ja silloin saatte juhlistaa teidän kahden rakkautta yhdessä läheistenne kanssa. 

Koska häät ovat teidän suuri päivänne, toiveena varmasti on, että häät olisivat teidän näköisenne, ja täyttäisivät juuri teidän toiveenne, erilaisia yksityiskohtia myöten. 

Yksi tärkeä yksityiskohta tuona tärkeänä päivänä on hääkakku.

Millainen hääkakku?

Hääkakun makumaailman voitte valita joko Bloom & Cakesin kakkuvalikoimasta tai suunnitella itse - tärkeintä on se, että maku on teille mieleinen, ja sopii juuri teidän kahden tärkeään päivään.

Mikäli haluaa varmistua siitä, että hääkakussa olisi tarkoin valikoidut ja testatut makuyhdistelmät, niin silloin hyvä vaihtoehto on valita kakkumaku kakkuvalikoimasta. Bloom & Cakesin kakkuvalikoimasta löytyy tällä hetkellä kymmenen kakkumakua, joissa on ihanassa tasapainossa makeita ja raikkaita elementtejä sekä usein marjoja tai vaikkapa suklaarouhetta antamassa tekstuuria.

Voitte myös suunnitella unelmienne hääkakun makumaailman juuri sellaiseksi kuin itse toivotte, ja valita kakkuun sen kakkupohjan ja ne täytteet, jotka haluatte. Voitte myös kertoa, millainen makuyhdistelmä teitä kiehtoisi, ja teille voidaan suunnitella oma kakku sen pohjalta. 

Kun alatte miettimään kakun ulkonäköä, niin tässä on siihen muutama apukysymys, joista voi olla apua toiveiden ja ajatusten muodostamisessa:

  • kerroskakku vai useampi pienempi kakku
  • täysin kuorrutettu kakku vai semi-naked cake
  • kuorrutukseltaan täysin valkoinen kakku vai jotain muuta
  • mitä koristelutoiveita (esim. aitoja kukkia)
  • onko tulossa omaa hääkoristetta kakun päälle

Kaikkeen ei kuitenkaan tarvitse osata heti vastata, vaan voimme myös yhdessä suunnitella kakusta teidän näköisen kokonaisuuden. Alempaa löydät myös linkin blogipostaukseen, jossa on lisätietoa ja vaihtoehtoja kakun ulkonäölle.

Kannattaako ottaa hääkakkumaistelu?

Hääkakkumaistelu on ihana tapa varmistua siitä, että hääkakun makumaailma on juuri sitä, mitä hääparina toivotte teidän tärkeälle päivällenne. 

Bloom & Cakesin hääkakkumaistelun kakut ovat kooltaan noin 4-6 henkilön korkeita kakkuja, joten voitte halutessanne kutsua esimerkiksi perhettä / kaasoja / bestmaneja mukaan maisteluun. Kakkuja voi maistella rauhassa kotona, jonka jälkeen makumaailmaa on vielä mahdollista hioa. 

Samalla, kun maistelette tulevaa hääkakkua, on ihana suunnata ajatuksia hääpäivää kohden - pian tätä nautitaan jo meidän häissä! Joten kyllä, suosittelen hääkakkumaistelua lämpimästi!

Bloom & Cakes tarjoaa hääkakkumaistelua varten erityisen mahdollisuuden tilata yhden kakun hintaan 50,00 € ja kaksi eri kakkua hintaan 90,00 € (sis. ALV 14 %).

Mitä muita leivonnaisia hääkakun rinnalle?

Monet hääparit haluavat tarjota hääkakun rinnalla myös muita leivonnaisia. Esimerkiksi kuppikakut (mini- tai normikoossa) ovat erittäin suosittu tarjottava häissä. Tarjottavana voi olla kakun lisäksi myös esimerkiksi useampia pienempiä herkkuja, kuten minikuppikakkuja, minidonitseja ja kustomoituja pikkuleipiä, johon on painettu teidän etukirjaimenne. Nämä pienemmät herkut ovat ihania suupaloja, mutta myös hieman modernimpia tarjottavia. 

Toki on mahdollista järjestää ihan kunnon herkkubuffet, ja räätälöidä se teidän toiveidenne mukaan. Ja silloin, kun tarjottavia lajikkeita on useampia, niiden kokoa kannattaa miettiä, jotta vieraat jaksavat maistaa kaikkia tarjottavia sen kakun lisäksi. 

Milloin hääkakku kannattaa tilata?

Suosittelen tekemään varauksen hääpäivällenne heti, kun se vain on tiedossa. Jotkut viikonloput saattavat olla tilausten osalta täynnä jo pitkänkin ajan päähän, joten mitä aikaisemmin varauksen tekee, niin sen varmemmin hääkakkutilaus onnistuu. Jos kuitenkin päätätte mennä naimisiin jo viikon päästä kihlautumisesta, niin varaustilanteen sen salliessa, hääkakkutilaus voi onnistua vielä näinkin nopealla aikataululla! 

Blogipostaus hääkakuista

Sain kunnian tehdä Hääsuunnittelu Blush Oy:n blogiin postauksen hääkakuista. Tähän postaukseen kirjoitin vielä laajemmin hääkakuista, ja esimerkiksi siitä, millaisia asioita tulisi ottaa huomioon vaikkapa lämpötilojen ja kakun painon suhteen, miten hääkakun tilausprosessi etenee tai miten häidenne teemavärejä voidaan huomioida hääkakussa. Voit lukea postauksen täältä: 

Tilauskysely - Häät

Tästä pääset tekemään tilauskyselyn hääkakku- ja leivonnaistilausta varten. 

Huom. Vain tummalla merkityt kohdat ovat pakollisia, eli vaalealla merkittyjä kohtia ei tarvitse täyttää, mikäli ne eivät ole vielä teillä tiedossa. 

Kun tilauksen sisällöstä on sovittu olennaisilta osin, muodostan teille tarjouksen. Mikäli hyväksytte tarjouksen, häätilaus vahvistetaan varausmaksulla (70,00 €). Tämä summa vähennetään sitten lopullisesta häätilauksen laskusta eli varausmaksulla maksetaan jo yksi osuus tilauksesta. 

Tilauskyselylomake häät

Huom. yrittäjä on kesälomalla: 27.6.-3.7. (vko 26) | 11.7.-17.7. (vko 28) | 8.8.-14.8. (vko 32)