HÄÄPAREILLE

"Hei! Laitan tässä palautetta hääherkuistamme, jotka toteutit lauantaille 30.7. Ensinnäkin Suuri kiitos kaikesta avusta matkan varrella, olemme koko ajan olleet todella tyytyväisiä asiakaspalveluun ja siihen, kuinka olemme voineet olla kanssasi yhteydessä suunnitteluvaiheessa!

Kakkumaistelu oli myös loistava idea ja huomioit todella hyvin muutostoiveemme ja viime hetken koristelulisäykset!

Sitten toteuttamiisi hääjälkiruokiin, emme oikeasti voisi olla enemmän tyytyväisiä ja iloisia siitä, kuinka hienosti ja taidokkaasti kaikki oli toteutettu! Hääkakut olivat valtavan kauniita ja juuri sellaisia mitä toivoimme niiden olevan (vaikka emme edes osanneet kovin tarkkaan toiveitamme kuvailla). Maut olivat nyt loistavasti tasapainossa ja olimme niin tyytyväisiä kakkuihin! Vieraat kehuivat erityisesti makuyhdistelmää ja kakkujen ulkonäköä. Kuppikakut olivat myös todella maukkaita ja kauniita, gluteenittomuus ei todella maistunut porkkanakuppikakuissa lainkaan! Jälkiruokapöytämme oli todella kaunis leivonnaistesi ansiosta. Emme voi tarpeeksi kiittää Sinua siitä, että toteutit juuri unelmiemme hääkakut ja leivonnaiset <3

Tilaamme varmasti jatkossakin herkkuja Sinulta tärkeisiin hetkiin. Kiitos kaikesta!"

- E & J-J

Uniikkeja hääkakkuja uniikeille hääpareille

Hääpäivä on yksi elämänne tärkeimmistä päivistä, ja silloin saatte juhlistaa teidän kahden rakkautta yhdessä läheistenne kanssa. 

Koska häät ovat teidän suuri päivänne, toiveena varmasti on, että häät olisivat teidän näköisenne, ja täyttäisivät juuri teidän toiveenne, erilaisia yksityiskohtia myöten.

Yksi tärkeä yksityiskohta tuona tärkeänä päivänä on hääkakku.

Kuva: Kaisu-Leena Photography
Kuva: Kaisu-Leena Photography

Millainen hääkakku - kakun makumaailma

Hääkakun makumaailman voitte valita joko Bloom & Cakesin kakkuvalikoimasta, päättää maut itse tai voimme kehittää sen yhdessä - tärkeintä on se, että maku on teille mieleinen, ja sopii juuri teidän kahden tärkeään päivään.

Millainen hääkakku - kakun ulkonäkö

Kun alatte miettimään kakun ulkonäköä, niin tässä on siihen muutama apukysymys, joista voi olla apua toiveiden ja ajatusten muodostamisessa:

  • kerroskakku vai useampi pienempi kakku
  • kuorrutukseltaan täysin valkoinen kakku vai jotain muuta (esim. liukuvärjäys)
  • mitä koristelutoiveita (esim. aitoja kukkia, tekstuuria, lehtikultaa, sokerihelmiä, marenkeja...)
  • onko tulossa omaa hääkoristetta kakun päälle

Kaikkeen ei kuitenkaan tarvitse osata heti vastata, vaan voimme myös yhdessä suunnitella kakusta teidän näköisen kokonaisuuden.

  • Kerroskakku on hyvä valinta erityisesti isompiin häihin. Kerroskakku on mahdollista toteuttaa alkaen 25 henkilön häihin.
  • Pienempiin häihin voidaan luoda myös korkeampi ja näyttävä kaksikerroksinen kakku, jossa on kaksi samankokoista kerrosta päällekäin. Kokovaihtoehtoina 20 / 30 / 40 hlö. Näitä voidaan toteuttaa myös useampi isompiin häihin.
  • Hääkakut voidaan toteuttaa myös erillisinä, yksittäisinä kakkuina. 
  • Olipa toiveena kerroskakku tai erilliset kakut, tehdään hääkakuista teidän toiveidenne mukaiset.

"Kakku ja kuppikakut olivat todella herkullisia sekä molemmat riittivät mainiosti.

Monelta vieraalta tuli juhlan aikana kommenttia, että kakku oli taivaallista ja ruokailun paras makuelämys. Lisäksi moni hämmästyi siitä, että se oli gluteeniton, ei olisi kuulemma yhtään arvannut.

Koristeemme mahtui juuri sopivasti kakun päälle ja siitä saimme kuulla, että nyt oli sellainen hääkakunkoriste, että ei varmasti ole muilla ollut :D

Eli suuri kiitos sinulle, kun loit suussasulavat herkut meidän tärkeään päivään <3"

- R & E

Kannattaako ottaa hääkakkumaistelu?

Hääkakkumaistelu on ihana tapa varmistua siitä, että hääkakun makumaailma on juuri sitä, mitä hääparina toivotte teidän tärkeälle päivällenne. 

Bloom & Cakesin hääkakkumaistelun kakut ovat kooltaan noin 4-6 henkilön kakkuja, joten voitte halutessanne kutsua esimerkiksi perhettä / kaasoja / bestmaneja mukaan maisteluun. Kakkuja voi maistella rauhassa kotona, jonka jälkeen makumaailmaa on vielä mahdollista hioa. 

Samalla, kun maistelette tulevaa hääkakkua, on ihana suunnata ajatuksia hääpäivää kohden - pian tätä nautitaan jo meidän häissä! Samalla voitte jo myös testata, millaista on leikata kakkua yhdessä. Joten kyllä, suosittelen hääkakkumaistelua lämpimästi!

Bloom & Cakes tarjoaa hääkakkumaistelua varten erityisen mahdollisuuden tilata yhden kakun hintaan 65,00 € ja kaksi eri kakkua hintaan 110,00 € (sis. ALV 14 %).

"Kiitos aivan suunnattoman upeasta kakusta ja maistuvista herkuista! Kaikki ihailivat niitä paljon, ja ei paloja jäänyt santsikierrokseen kun kaikki halusivat ottaa hyvän lohkon kakkua. En ole koskaan nähnyt kakun häviävän niin nopeasti, mutta olihan se tiedossa että nyt on hyvää! Oli kyllä nyt juuri sellainen kuin toivoin, meillä meni ajatukset kyllä juuri samaa rataa tässä hommassa! Kiitoksia kun olit mukana tekemässä juhlastamme aivan ainutlaatuisen. Mielelläni tulevaisuudessa juhliin kyselen kakkua sinulta, ei mistään näin hyvää ole saanut <3"
- A & M

Mitä muita leivonnaisia hääkakun rinnalle?

Hääkakun rinnalla voi tarjota myös muita leivonnaisia.

Esimerkiksi minikuppikakut ovat olleet suosittu tarjottava häissä, sillä ne ovat sopivan pieniä suupaloja, ja samalla kaunis yksityiskohta kahvipöydässä. 

Myös kustomoidut pikkuleivät, johon on painettu esimerkiksi teidän etukirjaimenne, etunimenne tai yhteinen sukunimenne, ovat ihanan persoonallinen tarjottava kahvipöydässä. 

"Tämä kakku oli niin upea sisältä että ulkoa <3 Sai paljon kehuja vierailta! Ja entäs ne porkkanakuppikakut!! Paras leivos, mitä olen maistanut. Onneksi niitä jäi yli vielä kotiin herkuteltavaksi."

- T & H

Milloin hääkakku kannattaa tilata?

Suosittelen tekemään varauksen hääpäivällenne heti, kun se vain on tiedossa. Jotkut viikonloput saattavat olla tilausten osalta täynnä jo pitkänkin ajan päähän, joten mitä aikaisemmin varauksen tekee, niin sen varmemmin hääkakkutilaus onnistuu.

Tilauskalenteri on nyt täynnä / suljettu syyskuun loppuun asti, ja tilauksia voi tehdä 2.3.2025 saakka.

Tilauskysely - Häät

Tästä pääsette tekemään tilauskyselyn hääkakku- ja leivonnaistilausta varten. 

Huom. Vain tummalla merkityt kohdat ovat pakollisia, eli vaalealla merkittyjä kohtia ei tarvitse täyttää, mikäli ne eivät ole vielä teillä tiedossa. 

Kun tilauksen sisällöstä on sovittu olennaisilta osin, muodostan teille tarjouksen. Mikäli hyväksytte tarjouksen, häätilaus vahvistetaan varausmaksulla (100,00 €). Tämä summa vähennetään sitten lopullisesta häätilauksen laskusta eli varausmaksulla maksetaan jo yksi osuus tilauksesta. 


Tilauskyselyn lähettämällä hyväksytte myös rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Voitte lukea sen täältä:

Tietosuojaseloste

Tilauskyselylomake häät

Voitte lähettää tilauskyselyn tämän yhteydenottolomakkeen kautta, ja palaan asiaan sähköpostitse mahdollisimman pian. 

Tarkistattehan vielä ennen lomakkeen lähettämistä, että yhteystietonne ovat oikein.