TUOTTEET

Bloom & Cakesin kakkutilausvalikoimaan kuuluvat modernit ja kustomoidut täytekakut, jotka toteutetaan asiakkaan toiveita kuunnellen. Kuopiolainen tilausleipomo on erikoistunut hempeisiin ja korkeisiin kakkuihin sekä aitojen kukkien käyttämiseen kakkujen koristeena. 

Voit valita mieleisen kakkumaun joko kakkuvalikoimasta tai vaihtoehtoisesti suunnitellaan yhdessä juuri sinun unelmiesi kakkumaku! Tilausleipomon valikoimaan kuuluu täytekakkujen ja juustokakkujen lisäksi myös muita pienempiä leivonnaisia, kuten kuppikakkuja, donitseja ja kustomoituja pikkuleipiä. Tutustu lisää klikkaamalla alla olevaa linkkiä.


Suunnitellaan yhdessä juuri teidän tärkeään päivään unelmienne hääkakku - oli se sitten näyttävä ja korkea kerroskakku tai yksittäinen pienempi ja juhlava hääkakku.

Hääkakun rinnalla on ihana tarjota myös muita pienempiä herkkuja, kuten kustomoituja pikkuleipiä teidän etukirjaimillanne tai vaikkapa minikuppikakkuja.


Onko läheiselläsi tiedossa tulevaisuudessa juhlat, jonne hän tarvitsisi kakkua tai muita herkkuja? Kakku- ja herkkulahjakortti on myös ihana lahja henkilölle, jolta löytyy jo kaikkea.