TUOTTEET

Bloom & Cakesin kakkutilausvalikoimaan kuuluvat modernit ja kustomoidut täytekakut, jotka toteutetaan asiakkaan toiveita kuunnellen. Bloom & Cakes on erikoistunut hempeisiin ja korkeisiin kakkuihin sekä aitojen kukkien käyttämiseen kakkujen koristeena. 

Voit valita mieleisen kakkumaun joko B&C:n kakkuvalikoimasta tai vaihtoehtoisesti suunnitellaan yhdessä juuri sinun unelmiesi kakku! Tilausleipomon valikoimaan kuuluu täytekakkujen ja juustokakkujen lisäksi muita leivonnaisia, kuten kuppikakkuja, donitseja ja kustomoituja pikkuleipiä. Tutustu lisää klikkaamalla alla olevaa linkkiä.


Suunnitellaan yhdessä juuri teidän tärkeään päivään unelmienne hääkakku - oli se sitten näyttävä ja korkea kerroskakku tai yksittäinen pienempi ja juhlava hääkakku. Hääkakun rinnalla on ihana tarjota myös muita pienempiä herkkuja, kuten kustomoituja pikkuleipiä teidän etukirjaimillanne.


Brunch Box by Bloom & Cakes on ihana ja uudenlainen tapa viettää rentoa sunnuntai-aamua kotona. Pientä luksusta arjen keskelle, myös kotiintoimitettuna. Brunch Box on saatavilla aina ennakkoon ilmoitettuna ajankohtana. Seuraa @bloomandcakes somessa, ja kuulet, milloin seuraava brunssi järjestetään!

Yksityistilaisuuksiin, kuten polttareihin tai syntymäpäiville on mahdollista tilata myös isompi brunssipaketti haluamallesi ajankohdalle. 


Bloom & Cakesin toiminnassa näkyy tiiviisti myös sesonkien mukaisten tuotteiden tarjoaminen. Tuotteet voivat liittyä eri sesonkeihin tai juhlapyhiin, ja ne voivat olla esimerkiksi herkkubokseja, erilaisia leivonnaisia tai vaikka kakkuja. Tilaamalla etusivulta uutiskirjeen, kuulet sesonkituotteista ensimmäisten joukossa.


Onko läheiselläsi tiedossa tulevaisuudessa juhlat, jonne hän tarvitsisi kakkua tai muita herkkuja? Kakku- ja herkkulahjakortti on myös ihana lahja läheiselle, jolta löytyy jo kaikkea.