BLOOM & CAKES

Tilausleipomon tarina

Hei, 

Olen Kaisu Mattinen, 26-vuotias kuopiolainen, jonka suuri intohimo on kakkujen leipominen. Pitkäaikainen kiinnostus leipomista kohtaan yhdistyi haaveeseen yrittäjyyttä kohtaan, ja pian ymmärsinkin yhdistää nämä kaksi asiaa toisiinsa. Unelmat on tehty toteutettaviksi!

Haluan tuotteillani tuoda asiakkailleni iloa ja nautintoa sekä hieman luksusta arjen keskelle, mutta ennen kaikkea helpottaa juhlien järjestämistä. Olen todella innoissani siitä, että pääsen kakkujeni ja muiden tuotteideni välityksellä osaksi asiakkaideni tärkeitä hetkiä, mutta myös toteuttamaan heidän kanssaan ikimuistoisia yllätyksiä heidän läheisilleen.

Leivonta on minun tapani osoittaa luovuuttani, ja parhaimmillani olen, kun pääsen suunnittelemaan kakkua kukkien kera ja luomaan hempeitä kakkuja. Yritykseni nimi tuleekin siitä, kuinka rakastan hyödyntää upeita kukkia kakkujen koristelussa. Aitojen kukkien käyttäminen koristeena on kuitenkin vapaaehtoista, ja kakusta tehdäänkin aina, niin sisältä kuin ulkoa, asiakkaan toiveiden mukainen. 


Tuotteet valmistan käsityönä kotileipomossani, ja suosin toiminnassani suomalaisia ja laadukkaita raaka-aineita. Olen hionut valikoimaani ihania makuyhdistelmiä, jotka haluan jakaa myös teidän kanssanne. Haluan myös mahdollistaa asiakkaideni kakkutoiveet Unelmiesi kakku -konseptilla, jotta kakun makumaailmasta voidaan tehdä jokaisen toiveiden mukainen. 

Sesongit ja juhlapyhät ovat minulle todella tärkeitä. Sen vuoksi valikoimassani on usein sesonkeihin liittyviä ajankohtaisia tuotteita tarjolla. Vuoden 2022 alusta tuotevalikoimaan on kuulunut myös Brunch Box, jonka pyrin toteuttamaan kampanjana useamman kerran vuodessa. Tilaamalla alta Bloom & Cakesin uutiskirjeen, pääset kuulemaan mm. sesonkituotteista ja tulevista brunsseista ensimmäisten joukossa.

Kotileipomoni on rekisteröity elintarvikehuoneistoksi, ja noudatan toiminnassani omavalvontasuunnitelmaa. Työskentelyhygieniasta huolehditaan tarkasti, ja minulla on myös hygieniapassi.  


TILAA UUTISKIRJE!

Kun tilaat uutiskirjeen, saat tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista kampanjoista ensimmäisten joukossa.