BLOOM & CAKES

Tilausleipomon tarina

Moi!

Olen Kaisu Mattinen, 27-vuotias kuopiolainen, ja olen toiminut Bloom & Cakesin yrittäjänä syksystä 2021 alkaen. Tänä aikana olen päässyt kakkujeni välityksellä osaksi mitä ihanampia juhlia, ja kiitänkin jokaista asiakastani luottamuksesta tärkeänä juhlapäivänä.

Parhaita hetkiä yrittäjyyden aikana ovat olleet kohtaamiset teidän kanssa, kun tulette esimerkiksi noutamaan kakkua - niistä hetkistä tulee aina niin hyvä mieli. Kakkujen valmistuksessa taas parasta on ehdottomasti kakkujen koristelu, ja nautin siitä, kuinka esimerkiksi yksittäisistä kukista alkaa muodostua näyttävä kokonaisuus kakun päälle. 

Leivonta onkin minun tapani osoittaa luovuuttani, ja parhaimmillani olen, kun pääsen suunnittelemaan hempeää kakkua kukkien kera. Tästä saatatkin arvata, mistä yritykseni nimi tulee. Aitojen kukkien käyttäminen koristeena on kuitenkin vapaaehtoista, ja kakusta tehdään aina, niin sisältä kuin ulkoa, asiakkaan toiveiden mukainen.  

Minulle on tärkeää, että jokainen voisi tärkeänä juhlapäivänä keskittyä vain nauttimaan itse juhlasta ja läheistensä seurasta. Siinä auttaa yllättävän paljon se, että ulkoistaa juhlia edeltävien päivien leivonnan eteenpäin, ja sen osalta olenkin teitä täällä auttamassa :)

Tuotteet valmistan käsityönä elintarvikehuoneistoksi rekisteröidyssä kotileipomossani, ja suosin toiminnassani suomalaisia ja laadukkaita raaka-aineita. Olen hionut valikoimaani ihania makuyhdistelmiä, jotka haluan jakaa myös teidän kanssanne. Kakun makumaailma voidaan myös toki räätälöidä täysin toiveiden mukaan. 

Yrittäjän oma hääkakku. Kuva: Kaisu-Leena Photography
Yrittäjän oma hääkakku. Kuva: Kaisu-Leena Photography

TILAA UUTISKIRJE!

Kun tilaat uutiskirjeen, saat tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista kampanjoista ensimmäisten joukossa.