TILAAMINEN & OTA YHTEYTTÄ

Tehdään juhlistanne yhdessä ikimuistoiset

Tilausohjeet

Voit lähettää tilauskyselyn alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, ja palaan asiaan sähköpostitse mahdollisimman pian. Halutessasi voit olla yhteydessä myös suoraan sähköpostilla osoitteeseen kaisu@bloomandcakes.fi. 

Tutustu ensin rauhassa valikoimaan Tuotteet -osiossa. Kerro sitten viestissäsi tai tilauskyselylomakkeella, mitä olisit tilaamassa ja mille päivämäärälle. Kerro myös, millaisesta tilaisuudesta olisi kyse ja mikä olisi tilaisuutesi henkilömäärä. Lisäksi voit kertoa toiveet tuotteen ulkonäön suhteen ja mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot. 

Suosittelen myös tutustumaan kuvagalleriaan tai @bloomandcakes someen. 

PS. Mikäli olisit tilaamassa hääkakkua, löydät hääpareille suunnatun oman osion valikosta Tuotteiden alta. Siellä on myös lisäinfoa häätilauksiin liittyen sekä häätilauksia varten spesifioitu tilauskyselylomake.


Milloin kannattaa lähettää tilauskysely?

Jotta tilaus varmasti onnistuisi haluamallesi päivämäärälle, suosittelen tekemään tilauskyselyn hyvissä ajoin, kuitenkin lähtökohtaisesti viimeistään 1-4 viikkoa ennen juhlapäivää. Voit myös olla yhteydessä lyhyemmälläkin varoitusajalla, ja kysellä viime hetken tilausaikoja - tilauskalenterin tilanteesta riippuen tilauksesi voi siis onnistua, vaikka juhliisi olisi alle viikko aikaa. Tilauskalenteri ei kuitenkaan täyty kronologisessa järjestyksessä, joten kannattaa olla yhteydessä heti, kun juhlapäivä on tiedossa. 

Tilauskysely ei vielä sido tilaukseen. Lasken sinulle hinnan viestisi tietojen perusteella, jonka jälkeen tilaus voidaan vahvistaa. 

Tilauskyselyn lähettämällä hyväksyt myös rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Voit lukea sen täältä:

Tietosuojaseloste


Tuotteiden nouto & toimitus

Tuotteiden nouto tapahtuu kotileipomolta (Särkiniemi, Kuopio), tilauksen yhteydessä sovitun noutoajan mukaisesti. Viikonlopun tilausten noutoaika on lähtökohtaisesti perjantaisin, mutta sopimuksen mukaan myös viikonloppuisin. Tilauksen vahvistamisen yhteydessä annan tarkemmat ohjeet tuotteiden noutoon ja kuljetukseen. 

Tuotteille voi tilata myös erillisen kuljetuksen, jonka hinta määräytyy etäisyyden mukaan.  


Maksutavat

Maksutapana onnistuvat ennakkolasku, MobilePay, ja korttimaksu. Kakkutilauksissa sekä muissa isommissa tilauksissa maksutapana on lähtökohtaisesti ennakkolasku.


Yhteystiedot

Bloom & Cakes | Kaisu Mattinen | kaisu@bloomandcakes.fi | p. 0400210473 

Yhteydenotot ensisijaisesti tilauslomakkeiden kautta tai sähköpostitse.


Tilauskysely & pyydä tarjous

Voit lähettää tilauskyselyn tämän yhteydenottolomakkeen kautta, ja palaan asiaan sähköpostitse mahdollisimman pian. Täytä seuraavat kentät huolellisesti, ja tarkista vielä ennen lähettämistä, että yhteystietosi ovat oikein.